Державні закупівлі

Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад № 50 Вінницької міської ради»

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Інформація про замовника:

Найменування – Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад № 50 Вінницької міської ради». Місцезнаходження замовника –  21001 Україна, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Острозького, 3

Ідентифікаційний код в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань –37028304

   Категорія: юридичні особи, які є підприємствами, установами, організаціям та їх об’єднання, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 – 15110000-2 Мясо (Філе куряче охолоджене. М’ясо свинини охолоджене. М’ясо яловичини охолоджене).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями,

UA-2022-12-16-015243-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 188258,00 грн.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання: з дати укладання договору по 31 грудня 2023р.

Якісні та технічні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Назва товару Технічна характеристика Одиниця виміру К-сть, од.
1 М’ясо яловичини охолоджене М’ясо яловичини  в/г, ДСТУ 4589:2006, охолоджене, без кістки, без великої кількості жиру, м’ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. кг   80
2 М’ясо свинини охолоджене М’ясо свинини  в/г, ДСТУ 4590:2006, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м’ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. кг   150
3 Філе куряче охолоджене Філе куряче охолоджене

Зовнішній вигляд: складається з м’язової тканини цілої/половини грудини з/без шкірою. Ребра з прилеглим реберним м’ясом видалені. Без згустків крові, з чистою поверхнею. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. М’ясо обрізне від жиру. З повністю видаленим оперенням. Запах: свіжий без сторонніх запахів. Колір: блідо-рожевий. Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ТУ, ДСТУ). Термін зберігання при температурі 00С – +20С не більше 7 діб.

кг   850

 

Будь-які посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва передбачає можливість надання учасниками еквіваленту (технічні характеристики еквіваленту не повинні бути гіршими).

 

Комунальний заклад

«Дошкільний навчальний заклад № 50 Вінницької міської ради»

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Інформація про замовника:

Найменування – Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад № 50 Вінницької міської ради».

Місцезнаходження замовника – 21001 Україна, Вінницька область. Вінницький р-н., м. Вінниця, вул. Острозького, З

Ідентифікаційний код в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осібпідприємців та громадських формувань – 37028304

Категорія: юридичні особи, які є підприємствами, установами, організаціям та їх об’єднання, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:201503220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (Буряк, морква, цибуля, капуста білокачанна, капуста цвітна, гарбуз, яблука, лимони, апельсини, банани).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями.

UА-2023-01-25-016989-а

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:126567,80 грн.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним анатом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу III наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання: з дати укладання договору по 31 грудня 2023р.

Якісні та технічні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Назва товару Технічна характеристика Од.

вимір

у

К-сть,

од.

1 Буряк Коренеплоди свіжі, чисті, здорові, сухі, однорідні за формою. Форма, запах, смак, вага – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку, колір – темно-червоний, без світлих вкраплень, промаркований у споживчій тарі Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками. ураженого хворобами. в’ялого, підмороженого плоду. Країна походження – Україна Без ГМО Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7033:2009 Кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

320
2 Морква Коренеплоди свіжі, чисті, здорові, сухі, однорідні за формою Форма, запах, смак, колір, довжина – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду Країна походження – Україна ГМО Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7035:2009 кг 800
3 Цибуля Цибулини визріли, відбірні, свіжі, сухі, з сухою шийкою 5-10 см. без будь-яких пошкоджень, домішок, стрілок Форма, запах, смак – властиві даному ботанічному сорту, діаметр від 5-6 см. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Країна походження – Україна. Без ГМО. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 3234-95 кг 600
4 Капуста

білокачанна

Головки свіжі, щільні, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення Товарний сорт – не нижче першого Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків Країна походження – Україна. Без ГМО Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7037 2009 кг 320
5 Цвітна капуста Головки свіжі, без листя або подразнень, цілі, здорові, типової для ботанічного сорту форми, з ніжкою не більше 2 см нижче останнього покриву листа Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду, зайвої зовнішньої вологості Країна походження – Україна Без ГМО Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 3280-95 кг 50
6 Г арбуз Плоди свіжі, зрілі, здорові, вирощені в природних умовах, без стороннього запаху та смаку, типових для даного сорту форми і забарвлення Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду Країна походження – Україна Без ГМО Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 3190-95. кг 300
7 Яблука Плоди свіжі, чисті без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками і хворобами, однакові за формою, стиглі, кисло-солодкого або солодкого смаку Запах і смак, властиві свіжим яблукам, без стороннього запаху і присмаку Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами. в’ялого, підмороженого плоду Країна походження – Україна. Без ГМО Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 8133:2015 кг 700
8 Лимони Плоди свіжі, чисті, здорові, сухі Форма, запах, смак, колір – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду Без ГМО. кг 12
9 Апельсини Плоди свіжі, чисті, здорові, сухі Форма, запах, смак, колір – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду Без ГМО. кг 190
10 Банани Плоди середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО Зовнішній вигляд свіжі, цілі, чисті, без механічних пошкоджень, не ушкоджені шкідниками чи хворобами, з жовтим забарвленням шкірки М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється Не допустима перезрілість чи недозрілість. кг 190

 

Будь-які посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва передбачає можливість надання учасниками еквіваленту (технічні характеристики еквіваленту не повинні бути гіршими).